Doliu în industria modei. Răzvan Ciobanu a murit într-un accident tragic de mașină. Foștii săi colegi de la Kanal D au primit această veste sfâșiați de durere.

Colegii de la Kanal D, în doliu

Răzvan Ciobanu a făcut parte din proiectul de succes Bravo ai stil! de la Kanal D. Despre acesta se știe că a avut o relație extrem de apropiată cu Raluca Bădulescu, jurată la această emisiune.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Ce au descoperit în maşină FOTO 

„Sunt socata de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine sa cred, este incredibil de trist ce se petrece. Îmi amintesc ca l-am văzut în urma cu câteva luni și era surazator. Nu as fi crezut niciodată ca va fi pentru ultima oara”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Ilinca Vandici, jurata emisiunii de la Kanal D, a postat o poză pe instagram în care era împreună cu Răzvan. La postare, aceasta a scris „I will always remember you this way…. ? Dumnezeu sa-ți odihneasca sufletul in pace! ??? @razvan.ciobanu”.

Declarațiile lui Cătălin Botezatu schimbă datele tragediei. Răzvan Ciobanu se afla singur în mașină când s-a produs accidentul mortal. Acesta a spus că Răzvan nu conducea de obicei cu viteză, fiind total surprins că a murit într-un accident în care nu a s-a ciocnit cu o altă mașină.

”Din câte știu eu, Răzvan nu era un vitezoman”, a declarat Cătălin Botezatu, conform Kanal D

Cum a reacţionat lumea modei la aflarea veştii că Răzvan Ciobanu a murit

Criticul de modă Claudiu Pavelin Gălățescu a scris pe Facebook că, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, „o nouă pagină din Istoria Modei Româneşti a fost închisă”. „Excelentul designer Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi în urma unui tragic accident de maşină. Îl ştiam pe Răzvan de când avea 15-16 ani şi scria despre modă. Pt mine – întâi pt Radio Tinerama şi apoi la cotidianul Curentul. A fost printre primii jurnalişti de modă din România – şi asta la o vârstă atât de fragedă. Apoi şi-a asumat rolul de designer. A debutat magistral la Iaşi – Romanian Fashion Week. A fost revelaţia modei româneşti încă de la început, cu colecţii năucitoare. Apoi show-urile lui de la Sala de Sport (Floreasca) şi de la clădirea părăsită de lângă Observatorul astronomic – cel puţin ele – rămân unele dintre cele mai reuşite evenimente şi colecţii de modă românească din toate timpurile. Respect. Un pasionat, un designer cu har şi un om adevărat – cu toate ale lui – ne-a părăsit”, a mai scris Gălăţescu.

Femeia de afaceri şi fostul fotomodel ‎Dana Savuica a scris, într-un mesaj pe reţeaua de socializare online Facebook: „Dumnezeu sa te primească alături de el, eşti un suflet frumos care a trecut prin multe. Odihneşte-te în pace, dragul meu prieten. Câte amintiri frumoase am cu tine”.

Iar actriţa Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, s-a declarat „complet zdruncinată şi şocată”. „Unul dintre primii oameni pe care i-am cunoscut în industrie care a rămas la fel şi după trecerea anilor: un om zâmbitor, deschis, cald. Un artist pentru care a făcut mereu imposibilul posibil!”.

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron i-a urat acestuia „drum lin”. „şi imbraca toţi îngerii „în mov şi galben” prieten drag”, a completat acesta.

Stilista Adina Buzatu şi Codin Maticiuc s-au mai numărat printre cei care şi-au exprimat regretul privind decesul creatorului de modă.