Propunerea sancționării celor doi consilieri locali a fost votată de BPS în unanimitate, după ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 în care s-a aprobat proiectul de buget propus de administrația PSD după aceleași criterii consacrate: incompetență, impostură, bătaie de joc la adresa bucureștenilor.

Biroul Politic al PNL Sector 1 a stabilit anterior ședinței de Consiliu Local o poziție clară privind proiectul de buget: s-a votat în unanimitate părăsirea sălii de către consilierii locali PNL, tocmai pentru a nu fi părtași la un buget care dă liber la risipirea banilor cetățenilor Sectorului 1.

„Era firesc ca cei doi colegi (…) să fie sancționați drastic”

„Ne-a fost clar încă de la început că proiectul de buget este un jaf cu premeditare pus la cale de PSD și primarul lor din Sectorul 1. Din acest motiv, biroul politic a decis, în unanimitate, ca linie de acțiune, părăsirea sălii de către consilierii locali PNL, în semn de protest față de modul in care PSD administrează comunitatea noastra.

Era firesc ca cei doi colegi care au decis să rămână în sală să fie sancționați drastic și biroul politic a votat în consecință. Suntem în slujba cetățenilor și atât, iar cei care nu înțeleg această misiune suportă consecințele”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.