Gheorghe Dincă se teme pentru viaţa sa. Monstrul din Caracal crede că ar putea fi linşat în timp ce este transportat spre Tribunalul Olt, acolo unde se va judeca dosarului său. Dincă a cerut pază suplimentară şi vrea ca mascaţii să-l protejeze pe timpul transportului dintre Penitenciarul Craiova şi Tribunalul Olt. În urmă cu câteva săptămâni, Gheorghe Dincă a fost huiduit de mai multe persoane, cu ocazia unei astfel de ieşiri.

Următorul termen la care va fi Dincă se va prezenta la Tribunalul Olt va fi pe 18 februarie, atunci când va fi analizată cererea de strămutare a dosarului.

Mai mult, cel acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu se teme că ar putea fi omorât şi de colegii săi din închisoare, aşa că a cerut o celulă în care să stea singur. Conducerea Penitenciarului Craiova nu i-a aprobat cererea, însă, pentru mai multă siguranţă, l-a mutat într-o celulă în care are numai doi colegi, scrie romaniatv.net.

Gheorghe Dincă ar mai fi întreţinut relaţii sexuale şi cu o altă minoră

Se pare că Gheorghe Dincă ar avea mai multe victime la activ. El ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de numai 15 ani, care i-a fost adusă acasă de către Petruţa. Totul s-a lăsat cu ameninţări din partea unui amic pe nume Ştefan.

Totul ar fi avut loc în aprilie 2019, când minora de 15 ani, adusă de Petruţa, a fost abuzată sexual de către Gheorghe Dincă. După ce acest Ştefan a aflat de cele întâmplate, el a venit peste Dincă în casă, l-a bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, ameninţându-l că riscă puşcăria.