Gheorghe Dincă a dezvăluit numele celor doi complici ai săi, cele două persoane care au contribuit la dispariția Luizei. El a indicat-o pe Petruța, o fată de 28 de ani și pe Ștefan, un bărbat de aproximativ 40 de ani din București.

Jurnaliștii de la România TV au reușit să dea de urma Petruței, fata descrisă de monstrul din Caracal la audierea de la DIICOT.

Supriza a fost totală însă când anchetatorii i-au arătat fotografia femeii lui Dincă. Acesta nu a mai recunoscut-o. La rândul ei, Petruța neagă că l-ar cunoaște sau ar avea vreo legătură cu monstrul din Caracal.

Cine este Petruța

Petruța este din Baia de Aramă și este studentă la Universitatea Politehnică Timișoara. Petruța a ajuns în atenția procurorilor după ce Gheorghe Dincă a povestit că ar fi întâlnit-o și dus-o în casa din Caracal atunci când la el se afla și Luiza.

Contactată de jurnaliști, aceasta a negat toate informațiile și a spus că nu-l cunoaște pe Gheorghe Dincă. Mai mult, ea nu ar fi ajuns niciodată în Caracal. Deși numele ei apare în rechizitoriul procurorilor, fata spune că nu a fost contactată niciodată pentru a da declarații.

Petruța a dezvăluit că a sunat și la poliție și a cerut lămuriri, după ce mai multe persoane au contactat-o în legătură cu Dincă.