Complicele lui Dincă a fost și el autorul abuzurilor aduse asupra Luizei, motiv pentru care magistrații au hotărât să-l trimită în instanță sub acuzația de viol. În momentul de față, Dincă are o nouă cerere care pune în dificultate autoritățile și colegii de celulă: Dincă vrea să aibă parte de pază dublă din cauza faptului că se teme de familiile Alexandrei și Luizei.

Noi dezvăluiri ale autorităților

„La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit surse din apropierea cazului Caracal, potrivit wowbiz.ro

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar… «nu mai pot, o să clachez». Cam asta este starea lui acum”, a mai fost dezvăluit despre Dincă, conform sursei menționate.

Trimiterea în judecată

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).