Senatoarea Diana Şoşoacă nu s-a mai putut abţine. Aceasta a uimit pe toată lumea chiar în această dimineaţă cu un nou gest incredibil.

Şoşoacă a revenit în mediul online

Senatoarea care tocmai a fost dată afară din AUR a revenit în mediul online. Avocata Diana Șoșoacă a găsit o soluție pentru a se exprima pe Facebook, după ce rețeaua de socializare i-a blocat contul din cauza unui mesaj agresiv postat la adresa unei utilizatoare care o atacase.

Aceasta a vorbit într-un live de pe contul soțului său. Şoşoacă le-a explicat românilor că nu trebuie să poarte mască și că toți copiii trebuie să fie lăsați liberi să se joace și să încalce normele de distanțare socială, despre care senatoarea spune că sunt abuzive.

Mai mult, Şoşoacă a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă transportatorii în timpul pandemiei de coronavirus. Aceştia au parte de mai multe restricţii de circulaţie.

Şoşoacă, restricţionată de pe facebook

Diana Şoşoacă a avut parte de mai multe probleme în acest început de an. A fost dată afară din AUR din cauza disensiunilor cu copreşedinţii Claudiu Târziu şi George Simion, apoi i-a fost blocat contul de pe reţeaua de socializare.

Practic, Şoşoacă a rămas, pentru puţin timp, fără mijlocul de comunicare care a făcut-o celebră, pagina de facebook. Acolo, avea sute de live-uri zilnice. Nu a stat prea mult pe bară. În această dimineaţă şi-a chemat urmăritorii pe pagina soţului ei.

Sursa foto INQUAM  / Eduard Vinatoru