Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit la Antena 3 despre posibila sa intrare la PSD, după ce s-a vehiculat deja că ar fi în negocieri cu social-democrații. Aceasta a punctat că, în acest moment, nu se poate duce la un partid împotriva căruia a luptat.

„De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești.

Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă. Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România.

Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a spus Diana Șoșoacă.

Surse spun că Diana Șoșoacă ar cocheta cu social-democrații

Potrivit unor informații pe surse, senatoarea AUR s-ar duce în PSD. Ipoteza a fost lansată de site-ul 4media.info.

Potrivit sursei citate, Diana Șoșoacă ar urma să se ducă la social-democrați. Asta, în condițiile în care era de așteptat ca ea să rămână senator independent.

„Dar se pare că nu este așa. Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României. De altfel mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid.

Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, susține sursa citată.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin