Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, vine cu dezvăluiri incredibile despre modul cum conducea Liviu Dragnea partidul şi despre cum impunea anumite persoane în posturi cheie. Mai mult, Rădulescu spune că au existat şi “securişti” care s-au implicat în activitatea PSD.

“Mă întreba domnul preşedinte Ciolacu (…) de ce nu mai candidez. Păi, domnul preşedinte… acum patru ani de zile am vrut să candidez, pe vremea când preşedinte era domnul Liviu Dragnea care m-a chemat pe mine, pe colegul meu Mircea şi mi-a zis: îl susţii pe Valeca! Că vrei, că nu vrei, îl susţii pe Valeca! Patru ani de zile mi s-a reproşat şi de către primari şi de către colegul meu domnul Mânzână că dacă-l alegeam pe dânsul lucrurile în Argeş mergeau extraordinar de bine. Atuncea m-a pus pe gânduri şi zilele astea m-am gândit foarte bine: o fi avut dreptate sau poate aşa trebuia să fac.

Acuma, m-am gândit – că ştiţi că eu sunt aşa şi eu le spun exact cum trebuie să le spun – dom’le, mie nu mi-au plăcut securiştii în viaţa mea, ştiţi? Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa… merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe… La un moment dat mă tot gândeam să candidez, când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului, domnul Nicolescu (Constantin Nicolescu – fost preşedinte al PSD Argeş, fost şef al CJ Argeş – n.red.) şi domnul Tămagă zic: aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri”, a declarat deputatul social-democrat, potrivit adevarul.ro.

Au fost plătite ziare pentru denigrarea unor colegi

Cătălin Rădulescu a criticat dur şi unele atacuri care au avut loc chiar în interiorul filialei de la Argeş, între social-democraţi care ar fi plătit presa locală pentru a-şi denigra alţi colegi.

“M-au deranjat reacţiile mediatice faţă de colegi. Mie nu-mi plac astfel de competiţii, mie-mi plac competiţiile normale şi fireşti, între persoanele din partid fără atacuri. Nici nu cred că e bine ca de acum încolo să mai tolerăm vreodată, ca în interiorul, vorbesc de Argeş, nu ştiu cum e în alte judeţe, ca unii să-şi mai permită să plătească sau să mai sponsorizeze un ziar ca să denigreze un alt coleg. Nu cred că e o cutumă care ne face onoare şi care ne face noul cinste în judeţul Argeş şi asta trebuie să o refuzăm de acum încolo”, a mai precizat Rădulescu.