Noi detalii bombă după ce Dragnea a luat COVID au fost date chiar de avocata acestuia, Flavia Teodosiu.  Ea a oferit informații noi despre starea de sănătate a fostului președinte al PSD. Într-o intervenție la România TV, avocata lui Dragnea a ținut să precizeze că nu are o informație clară în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia.

„În acest moment nu am o informație clară. Acum două zile era încă în regulă. Nu știm însă cum evaluează, domnul Dragnea nu poate lua legătura cu noi”, a spus Flavia Teodosiu.

Fostul lider al PSD, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament

Avocata lui Dragnea a ținut să menționeze că cei apropiați lui sunt foarte ingrijorați. Avocata lui Dragnea a vrut să facă și o rectificare a unei informații apărute în spațiul public, potrivit căreia Dragnea ar fi fost dus la o analiză și așa ar fi făcut testul pentru Covid. Avocata a subliniat că nu este adevărată această informație și că de fapt fostul lider al PSD a fost testat după ce s-a constatat că cel cu care împarte celula a fost testat pozitiv.  „Apoi i-a fost făcut testul și domnului Dragnea”, a punctat avocata, menționând că și ceilalți pușcăriași care au interacționat cu Dragnea și colegul său au fost testați, dar că niciunul nu ar fi pozitiv.

E un pericol

„Suntem îngrijorați. E un pericol, asteptăm să știm mai multe informatii”, a conchis Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea are 58 de ani, iar avocata sa, Flavia Teodosiu, anunța recent că el suferă de mai multe hernii la coloană. El a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.