Dan Negru, revoltat de situația TVR-ului: E fabrică de stat, desfăcută bucată cu bucată

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a lui Dan Negru, au putut observa noul mesaj pe care acesta l-a postat pe rețeaua de socializare. Cunoscutul om de televiziune a publicat o imagine cu principalele posturi TV românești și cu audiența pe care au atins-o în perioada 29 septembrie – 12 octombrie 2003, adică acum 18 ani.

Alături de fotografie, Dan Negru a precizat că pe vremea aceea făcea emisiunea ”Ciao, Darwin” la Antena 1, în timp ce Televiziunea Română era în top audiențe.

Acesta a continuat prin a preciza că televiziunile particulare ar fi avut mult mai puțini bani acum, dacă Televiziunea Română ar fi rămas la fel de puternică, fiind chiar un ”jucător important”.

Mai mult decât atât, îndrăgitul om de televiziune a spus că Televiziunea Română ar fi putut avea acum emisiuni precum ”Vocea României”, dând exemplul Italiei, acolo unde televiziunea de stat, RAI, difuzează acest format.

”Așa arăta interesul publicului pentru tv acu’ 18 ani… Făceam Ciao Darwin la vremea aia șI TVR , televiziunea de stat, era in top audiențe. Dacă televiziunea publică ar fi rămas la fel de puternică, particularele ar fi avut azi mult mai puțini bani din publicitate pentru ca TVR ar fi fost un jucător importat. TVR trebuia sa aiba azi „Vocea Romaniei” asa cum o are RAI in Italia, de ex…”, spune Dan Negru.

Dan Negru: TVR e fabrică de stat

Omul de televiziune s-a arătat revoltat de faptul că Televiziunea Română a fost ”dezmembrată și dată la fier vechi”, precizând că acest lucru a fost făcut de către cei care au fost vizionari pentru propriile afaceri. În plus, Dan Negru notează că din cauza acestor vizionari statul a rămas păgubit.

În finalul mesajului, omul de televiziune spune că TVR este, de fapt, o fabrică de stat care, din păcate, a fost ”desfăcută bucată cu bucată și dată la fier vechi”.

”Cei care au dezmembrat televiziunea publică și au dat-o la fier vechi au fost vizionari pentru afacerile lor. Și statul, fraier, a rămas păgubit… TVR e fabrica de stat , desfăcută bucata cu bucata și dată la fier vechi… Așa arăta „fabrica” acum 18 ani, cu „furnalele” duduind”, este mesajul lui Dan Negru.

Sursa foto: Dreamstime