Viorica Dăncilă a apărut, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, alături de soțul ei în cadrul unei emisiuni tv. Cristinel Dăncilă a povestit atunci întâmplări neștiute din realția sa cu fostul Premier.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție! (…) ”În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: ”Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” ”Stai liniștit, tată, că o să vezi că da””, a povestit atunci Cristinel Dăncilă.

Apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle se află la ultimul etaj al blocului, unde ulterior deasupra s-a mai construit un etaj mansardat. Din cauza acestui apartament, Cristinel Dăncilă a fost chemat în instanță de asociația de proprietari a blocului. În cele din urmă părțile s-au împăcat, după câteva luni și soții Dăncilă au încheiat litigiul cu asociația de proprietari a blocului în care locuiesc.

Vecinii o consideră pe Viorica Dăncilă ca fiind o persoană de treabă și deși a ajuns premier, nu a devenit deloc arogantă. Ce spun mai exact vecinii despre aceasta?

„Este o femeie tare de treabă, ne salută, este civilizată, nu este deloc arogantă. E o vecină bună, ce să vă zic mai mult? Nu s-a schimbat deloc de atâția ani de când o știm, chiar dacă în ultimii ani a fost prim-ministru”, ne-a declarat un vecin de scară al Vioricăi Dăncilă. Chiar dacă locuiesc în Capitală, soții Dăncilă trec destul de des pe la Videle. „Vine pe aici, normal, nu așa de des ca înainte, dar vine. Spală, calcă, gătește, face piața, e o femeie gospodină, a muncit mereu, noi așa o știm”, a completat alt vecin, pentru wowbiz.ro.

Puteți vedea imaginile cu locuința Vioricăi Dăncilă din Videle aici.