La trei zile de când o pensiune a fost devastată în centrul Capitalei, oamenii legii i-au identificat pe cei vinovați, iar printre ei sunt chiar și minori. De menționat este faptul, că, cel care a închiriat vila, alături de prietenii săi este chiar un nume cunoscut publicului larg.

Este vorba despre trapperul Alberto Grasu, care are milioane de vizualizări pe platforma personală de YouTube. Totodată, el a fost cel care le-a transmis public fanilor săi că a petrecut, într-adevăr acolo, dar că nu se consideră vinovat pentru ce au făcut alte persoane, care au apărut ulterior la petrecere, ştiind că acesta este prezent acolo.

Mai exact, artistul susține că în timpul petrecerii de revelion, la pensiune au apărut mai multe persoane străine, după ce adresa ar fi fost făcută publică pe Instagram. Despre maceta menţionată de proprietarul vilei, artistul a spus că era de fapt un cuţit cu care au tăiat tortul şi au desfăcut şampania la miezul nopţii.

Totodată, trapperul a mai adăugat că la intrare nu el şi prietenii săi ar fi tăiat bilete şi că tot dezastrul din casă a început la ora 11.00 când în vilă s-ar fi spart o ţeavă de apă şi clădirea a fost inundată.

Ce spune proprietarul pensiunii

Amintim faptul că încă de luni, poliţia a început identificarea tinerilor care au distrus pensiunea în noaptea de Revelion. O parte din aceştia s-au fotografiat în faţa casei şi au postat pe Instagram poza, în timp ce unul dintre petrecăreţi ţinea în mână o macetă.

Totodată, conform informaţiilor obţinute de Observator, tinerii percepeau o taxă de 80 de lei pentru cei care doreau să participe la petrecere. Având în vedere pagubele provocate, pereții sparți, dar și distrugerea televizoarelor și a sistemului de supraveghere al clădirii, toți cei implicați sunt acum cercetați pentru distrugere.

Proprietarul pensiunii a oferit o serie de declarații în acest context. El a declarat că pagubele se ridică undeva la 30.000 de euro, iar tinerii au plătit suma de 3.500 de lei ca să închirieze clădirea în noaptea de Revelion, după care au facut acolo, dezastru.

„Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Pe 31 decembrie, m-au sunat în jur de două jumate trei că ar vrea să închirieze o vilă pentru Revelion. Eu fiind plecat la munte, zic ok, te întâlneşti cu colega mea pe la ora şapte şi stabiliţi cu ea toate detaliile. După aia, pe la ora 10 m-am tot uitat pe camere. Era ok. Pe la 11.00 camera care e la lobby aici nu mai funcţiona”, a spus proprietarul pentru Digi24.