Lovitură fără precedent pentru proprietarul unei pensiuni din București. Într-un interviu acordat pentru Digi24, acesta a relatat ce a găsit la pensiunea pe care închiriat-o pentru noaptea de revelion unui grup de tineri.

Pensiunea este situată în centrul Capitalei, iar pagubele sunt atât de mari, încât proprietarul a decis să depună plângere penală.

Conform relatărilor făcute de Iancu Babu, proprietarul pensiunii din București, grupul de tineri i-au aruncat inclusiv televizorul de etaj, i-au tăiat cablurile și au spart ușa biroului care era închis.

„Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a spus acesta pentru Digi24.

Totodată, el a vorbit și despre modul în care s-au petrecut evenimentele. Iancu Babu susține că în ziua de revelion a fost sunat de un cetățean pentru a închiria vila, iar o colegă de-a lui s-a ocupat de toate demersurile.

După miezul nopții, s-a constatat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționau, iar tinerii nu mai răspundeau  la telefon.

„Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.

Pensiunea a fost distrusă în doar câteva ore

La ora 1, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o supriză neplăcută, au găsit pereții devastați și mobilierul distrus”, a mai adăugat acesta.

Proprietarul pensiunii susține că în momentul în care femeia de la curățeni a venit, aceasta a sunat direct la poliție, iar ulterior, el a făcut și plângere penală. Întrebat de Digi24 la ce valoare de ridică pagubele, acesta susține că este vorba de suma de 30.000 de euro.

„20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte”, a mai adăugat el.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru Digi24, că Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, urmând ca grupul de tineri să fie cercetați pentru distrugere.

Sursa: digi24.ro