La aproape un an de la dispariția Alexandrei Măceașanu, iese la iveală o informație tulburătoare. Se pare că la audierile care au avut loc marți, fostul șef al poliției știa al cui era telefon de pe care aceasta sunase la 112.

Anunțul a fost făcut de Alexandru Cumpănașu, pe pagina personală de facebook.

Acesta a povestit pe scurt ce a declarat Nicolae Mirea, fost șef al Poliției, la sediul Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Mai exact, potrivit unchiului Alexandrei Măceșanu, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, s-a identificat proprietarul numărului de telefon de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112: Gheorghe Dincă.

Numărul era la abonament

Dacă inițial, Nicolae Mirea susținea că a fost identificată o cartelă prepay, în urma verificărilor făcute, polițiștii au ajuns la concluzia că era vorba de fapt despre un abonament pe numele lui Gheorghe Dincă.

„Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dincă este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o oră la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dincă s-au făcut pe baza acestui fost abonament”, a scris Cumpănașu.

Totodată, acesta susține că trebuiau făcut verificări riguroase la adresa lui Dincă, el fiind proprietarul numărului de telefon.

„După apelul la 112, în viziunea familiei, se impunea verificarea deîndată a proprietarului acelui număr de telefon”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.