Duminică, 30 ianuarie, multipla campioană olimpică Sandra Izbașa vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa este una dintre sportivii de performanță care în  ciuda unei accidentari grave au găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium.

La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan.

Sandra Izbașa, campioană europeană, va fi cunoscută de toți românii, duminică, 30 ianuarie

În urma interviului maraton difuzat pe 30 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D, telespectatorii o vor cunoaște în profunzime pe una dintre gimnnastele care a dus numele României pe cele mai înalte culmi ale succesului.

„Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… m-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”este unul dintre răspunsurile acordate de Sandra Izbașa, făcând referire la sacrificiile pe care a fost nevoită să le îndure pentru performanță în sport.

Întrebările la care campioana națională va trebui să răspundă

  • Cum este să fii una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii?
  • Te-a ajutat frumusețea?
  • De ce nu există prietenie între gimnaste?
  • Ești încrezută?
  • Ai fost bătută de antrenori?
  • Te-a trădat corpul?
  • Ai renunțat vreodată prea ușor?
  • De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Sandrei Izbașa în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sandra Izbasa
Sursă: Kanal D

Anterior, emisiunea lui Denise Rifai la avut drept invitat pe unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, ce a devenit celebru în urma unei poze care a circulat în mediul online.

Cel mai bun neurochirurg din Europa a vorbit cu Denise Rifai

Este vorba despre medicul Leon Dănăilă, unul dintre cei mai apreciați neurochirurgi la nivel mondial.  Leon Dănăilă este membru al Academiei Române și profesor al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila. Medicul are inclusiv 18 brevete de inventator și este autorul a 59 de cărți și tratate de neurochirurgie.

Este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa și unul dintre cei mai mari specialiști în neurochirugie din lume, în cei 60 de ani de carieră a realizat peste 40.000 de operații, fiind inclus în Academia Recordurilor Mondiale ca medicul cu cele mai multe operații neurologice. A introdus microscopul operator și laserul în sălile de operație din România și a reușit să reducă rată mortalității în operațiile pe creier de la 60% la doar 4%.

Cunoscut pentru modestia cu care își trăiește viața, invitatul  special din această duminică se va dezvălui și mai mult în fața privitorilor.

„Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”, spune Leon Dănăilă despre chirurgii care își exercită profesia în sălile de operație.

Leon Dănăilă
Sursă: Facebook, Leon Dănăilă