Anul acesta, lumea mondenă din România a fost zguduită de multe veşti proaste, despărţiri şi divorţuri sau chiar artişti îndrăgiţi care au plecat dintre noi. Iată însă că, pe final de an, aflăm şi despre un eveniment fericit din viaţa unei celebre sportive de la noi din ţară.

Este vorba despre fosta gimnastă Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, ajunsă acum la 30 de ani. Ea a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, actorul Răzvan Bănică, exact în ziua de Crăciun.

Fosta campioană, care face furori în mediul virtual în ultima perioadă şi era o prezenţă tot mai des întâlnită la evenimentele mondene, a ţinut să împărtăşească momentul fericit cu toţi prietenii şi admiratorii ei de pe Facebook.

Răzvan Bănică (28 de ani) este nepotul lui Ştefan Bănică Jr. El este actor al Teatrului Nottara din Capitală, dar cochetează și cu muzica. Răzvan Bănică a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, dar și în numeroase piese de teatru.

„”DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată !

Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil !

Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !”, a fost mesajul postat de Sandra Izbaşa pe pagina sa de socializare, alături de câteva fotografii superbe împreună cu viitorul său soţ.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii olimpice de aur: aur la sol (Beijing, 2008) și aur la sărituri (Londra, 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Ea s-a retras din activitatea de gimnastă în anul 2014.