Denise Rifai susține că Dan Bittman și Cristi Borcea au fost invitații care au impresionat-o în mod deosebit. Într-un interviu acordat pentru OK Magazine, prezentatoarea tv susține că fiecare interviu a fost diferit, iar fiecare întrevedere o consumă din punct de vedere energetic.

„Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc. Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu”, a declarat Denise pentru sursa citată.

Cristi Borcea a fost unul dintre invitații remarcabili a lui Denise Rifai. Vedeta susține că acesta nu a fost ușor de intervievat, însă a răspuns la toate întrebările incomode.

Și Adrian Năstase a impresionat-o pe Denise Rifai, prezentatoarea susținând că politicianul a lăsat-o să pătrundă în intimitatea sa. Petre Roman a fost un alt invitat remarcabil, care a fost foarte bucuros de experiența emisiunii.

„Toți invitații mei de până acum au fost remarcabili. Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim.

Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, ne-a lăsat să pătrundem în intimitatea lui. Mi-a plăcut și interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experiență. Îmi doresc să aduc în fața publicului în continuare personalități care au lucruri de spus, de împărtășit celor de acasă. Așa cum v-am obișnuit până acum vom veni cu invitați unul și unul, din multe domenii”, a adăugat Denise Rifai.

Denise Rifai, surprinsă de Dan Bittman

Dan Bittman a fost invitatul care a surprins-o pe Denise Rifai. Jurnalista susține că pentru ea, vizita cântărețului a fost un cadou de crăciun și totodată cea mai fumoasă emisiune făcută cu un artist.

Onestitatea a fost cea care a impresionat-o pe Denisei Rifai, dar și glumele făcut de Bittman.„Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru. A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat.

Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi negocieze întrebările roşii, în glumă, evident. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa”, a mai spus prezentatoarea tv.