Denise Rifai îl susține total pe Florin Cîțu! Jurnalista îi ia apărarea Premierului în scandalul declanșat după demiterea lui Alexandru Nazare de la Ministerul de Finanțe.

Ea lasă de înțeles, într-o postare pe Facebook, că activitatea fostului ministru nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Forin Cîțu, iar lucrurile în minister trebuie puse în ordine.

Denise Rifai îl susține total pe Florin Cîțu! Cere prelungirea interimatului la Finanțe

”Sunt foarte curioasa Care vor fi propunerile pentru noul ministru al finantelor. Foarte!

Despre precedentul am refuzat sa ma exprim, din respect pentru premierul in functie, mai ales ca stiam clar ca premierul va urmari indeaproape activitatea din cadrul ministerului.

Insa chiar si asa, e nevoie ca la Finante sa mearga un tip competent, care sa sustina munca acelor putini specialisti care inca mai lucreaza in minister! Mai ales ca, au tot aparut si pe acolo, tot felul de agitatori, care mai de care mai afectati de propriile persoane si care probabil confunda pozitiile pe care le ocupa cu demnitatea de ministru.

Nu o sa dau nume acum, insa este multa treaba si la Finante si lucrurile trebuie puse in ordine.

”Va fi foarte greu ca PNL să găsească un ministru”

Ps. N-ar fi rau ca in anumite situatii sa putem prelungi anumite interimate mai mult de 45 de zile. Nu glumesc deloc. Va fi foarte greu ca PNL sa gaseasca pentru ministerul de finante un ministru de talia actualului premier.

O reala provocare deci pentru PNL!

Asteptam Ministrul!”, a scris Denise Rifai pe internet.

Trebuie amintit faptul că revocarea lui Alexandru Nazare a tulburat apele în PNL și în coaliția aflată la guvernare, mai multe voci acuzându-l pe Premier că a luat decizia în contextul luptei pentru câștigarea controlului intern în partid, în detrimentul lui Ludovic Orban.

Ulterior, în presă a răzbătut pe surse informația că favorit pentru preluarea portofoliului de la Finanțe ar fi liberalul Dan Vîlceanu, un apropiat al lui Florin Cîțu.