Denise Rifai rupe tăcerea. Într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro, vedeta de la Kanal D a vorbit despre mai multe situații din viața sa care au pus-o într-o postură nu foarte plăcută.

Întrebată dacă i-a fost oferită vreodată ”șpagă”, Denise Rifai a declarat că au existant tentative, însă preferă să nu dezvolte acest subiect. Totodată, ea a mai adăugat că este cunoscută drept jurnalist integru, și preferă să rămână așa, însă consideră că mita este ”o practică în lumea noastră”.

„Au existat tentative. Nu pot detalia, pentru că nu este cazul. Realmente, în lumea noastră sunt cunoscută drept un jurnalist integru. Cred că ar fi fost ciudat să nu existe încercări de a mă mitui. Abia atunci ar fi fost o problemă. Este, însă, o practică în lumea noastră.

Cei care au încercat să-mi ofere ceva au plecat așa cum au încercat. Cred, totuși, că trebuie să fim discreți și eleganți. Nu consider că este cazul să povestim chiar tot ce ni se întâmplă”, a spus Denise Rifai, în interviu acordat pentru fanatik.ro.

Vedeta a fost întrebată dacă au existat presiuni politice asupra sa, însă se pare că aceast lucru nu s-a întâmplat.

Denise Rifai nu acceptă să fie mituită

Ea mai adăugat că niciodată nu ar accepta mită pentru a spune doar ce vor anumite persoane să audă, iar acest lucru face parte din meseria de jurnalism.

În cadrul interviului, Denise Rifai a fost întrebată dacă a fost vreodată amenințată. Vedeta a declarat că nu s-a întâmplat niciodată așa ceva, însă s-a confruntat cu o situație atunci când a primit decizia privind noua politică editorială, pe care nu o putea negocia.

„Nu, nici pe departe. Nu se poate vorbi despre așa ceva. Doar mi-a fost comunicată decizia privind noua politică editorială, am înțeles că nu există loc de negociere și am luat o decizie”, a mai adăugat ea.

Ea a ținut să transmită și un mesaj cititorilor. Vedeta a declarat că își dorește să își facă meseria bine pentru a aduce la suprafață tot ce dorește publicul, iar acest lucru reprezintă o mare bucurie pentru ea.

„Cititorii trebuie să simtă, nu să audă. Și ei simt deja că eu îi iubesc foarte mult și că în fiecare moment îmi doresc să-mi fac meseria mult mai bine, că fac totul pentru a le aduce în case exact ce își doresc ei de la mine: să vadă invitații mei dezbrăcați de secrete, iar ei, cititorii și telespectatorii, sunt cea mai mare bucurie din viața mea”, a mai adăugat Denise Rifai.