Denise Rifai, una dintre cele mai incisive şi dure jurnaliste din România, a făcut dezvăluiri complete din trecutul ei. Vedeta celor de la Kanal D a vorbit despre prima iubire, dar şi despre bărbatul care i-ar putea fura inima pentru totdeauna.

Denise Rifai, dezvăluiri incendiare despre prima iubire

Nimeni nu ştia aceste lucruri despre Denise Rifai. Totuşi, vedeta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să facă dezvăluiri despre prima iubire. Jurnalista spune că primul prima iubire a fost pură și frumoasă şi că nu au contat niciodată banii pentru ea.

Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai?

Jurnalista a dat cărţile pe faţă şi a făcut dezvăluiri complete. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit care este şi tipul de bărbat care i-ar putea cuceri inima acum.

“A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie.

Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste călități pomenite mai sus”, a spus Denise Rifai pentru okmagazine.ro.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea