Continuă plecările în masă din Guvernul României. Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a mai eliberat din funcție încă două persoane importante, la cerere.

Plecări în masă din Guvern

Prima plecare este cea a lui Mihail Veştea. Acesta a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciucă, publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Nu este singura plecare a zilei. Tot la cerere, premierul interimar l-a eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe Florian-Emil Dumitru.

Joi l-a dat afară pe președintele Administrației Fondului de Mediu

Pare a fi ziua și demisia sau demiterea în Guvernul României. În urmă cu doar 24 de ore, premierul interimar, Nicolae Ciucă, a taiat în carne vie! Deși are atribuții restrânse, șeful interimar al Executivului a continuat să facă noi epurări la Guvern.

De curând, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a transmis premierului României propunerea de revocare din funcţie a preşedintelui Administraţiei Fondului de Mediu, Dan – Cătălin Vatamanu, având în vedere anunţul recent al AFM privind amânarea demarării Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Nicolae Ciucă a eliberat din funcție încă două persoane extrem de importante in Guvern. După scandalul care s-a iscat în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, Dan Cătălin Vatamanu a rămas fără funcție.

Tot printr-o decizie a premierului interimar, Vetuţa Stănescu a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.