Declarații incendiare despre moartea Cristinei Țopescu! Ce somnifer a luat: A fost suicid?

Declarații incendiare despre moartea Cristinei Țopescu! Ce somnifer a luat: A fost suicid?
A fost făcută o nouă declarație incendiară în care se aduce în discuție varianta de suicid vehiculată în cazul morții Cristinei Țopescu dar și somniferele pe care aceasta le-a luat. Cea care a dat detalii pe acest subiect este chiar de Monica Pop, o apropiată a îndrăgitei jurnaliste.

Monica Pop a făcut o serie de declarații incendiare despre moartea Cristinei Țopescu, explicând ce fel de somnifer a luat aceasta și excluzând categoric varianta de suicid. Potrivit unei postări pe pagina de socializare a Monicăi Pop, îndrăgita vedetă de televiziune ar fi luat trei somnifere care nu erau însă puternice.

„NICI VORBA de SUICID!

CATEGORIC!

IAR INCINERAREA A FOST DORINTA EI! Nu e de judecat pt asta! Cum fac unii!

Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculatie. Stiu bine ce lua. Nici vorba de somnifer puternic. Nici vorba de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite!

Cristina spunea mereu ca vrea sa traiasca cit mai mult pt animalele pe care le iubea atîta. Se tot intreba ce vor face cind ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrani si trata! Toti cei apropuati stiu!

Cristina nu era religioasa. Avea credinta și speranta ei. A DORIT sa fie incinerata. Normal sa i se respecte dorinta!”, a notat pe Facebook, Monica Pop.

Variantele luate în calcul

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seară, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil, a murit la sfârșitul anului trecut iar cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare. În presă s-au vehiculat mai multe variante care ar fi dus la decesul îndrăgitei jurnaliste, printre care și posibilitatea ca aceasta să fi luat niște medicamente extrem de puternice care i-ar fi cauzat moartea.

Etichete: , , ,
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook