Ecourile morţii lui Petrică Mîţu Stoian nu s-au stins! Niculina Stoican a anunţat că a luat o decizie radicală.

Niculina Stoican îl cheama la tribunal pe impresarul lui Petrică Mîţu Stoian

Celebra cântăreaţă de muzică populară Niculina Stoican a anunţat că-l dă în judecată pe impresarul fostului mare artist.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV, joi, Niculina Stoican a explicat că-l va chema pe Doru Guşman în faţa judecătorilor, în urma acuzaţiilor grave aduse de impresar.

Niculina Stoican, care este șefa Ansamblului Folcloric “Maria Tănase” din Craiova, spune că acuzaţiile impresarului lui Petrică Mîţu Stoian vor trebui dovedite în instanţă, iar ansamblul folcloric pe care-l conduce îl va da în judecată pe Guşman.

Acuzaţiile dure lansate de impresarul Doru Guşman

Reamintim că Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a acuzat-o pe Niculina Stoican că ea a fost cauza pentru care marele cântăreţ a părăsit Ansamblul Folcloric “Maria Tănase” şi că l-ar fi umilit pe acesta.

“Nu este nimic adevărat. Petre s-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare şi atunci când eu i-am zis… Petre, tu nu eşti un om care să-ţi întrerupi activitatea, tu trebuie să continui…mi-a spus că nu mai vrea.

Că îşi doreşte foarte mult ca de aici înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el şi cât vrea el. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viaţa mea. Vocile care spun, îşi asumă ceea ce spun, eu îmi asum ceea ce spun.

Niciodată, în viaţa mea, nu m-am certat cu el. Noi am avut discuţii pe un motiv sau altul, discuţii care pot fi constructive, pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat”, spunea recent Niculina Stoican.

“Noi doi niciodată nu ne-am certat. La noi nu existau lucruri de complezență”

Acelaşi lucru l-a subliniat artista şi în ediţia de joi a “La Măruţă”. Ea spune că l-a rugat pe Petrică Mîțu Stoian să nu se grăbească cu decizia de a ieşi la pensie şi de a activa pe cont propriu, însă spune că nu a putut să intervină mai mult.

“Își dorea să facă doar ce vrea el. Vreau să fac doar ce vreau eu. (…)

Mi-a zis: nu vreau să plec trist și mâhnit de aici. Noi doi niciodată nu ne-am certat. La noi nu existau lucruri de complezență”, a mai povestit Niculina Stoican.