Laura Codruța Kovesi a fost acuzată de Liviu Dragnea că s-au comis multe abuzuri când ea a condus instituția. Fosta șefă a DNA a dorit și să-i transmită un mesaj cu multe subînțelesuri.

”Nu comentez niciodată ce zic alții, însă pe acest subiect al abuzurilor despre care se vorbește în spațiul public aș vrea să fac niște precizări. Aceste abuzuri trebuie constatate de instanțele de judecată sau de judecători. Nu știu să fie hotărâri judecătorești care să arate că un procuror DNA a comis abuzuri. Eu am fost prima care atunci când au fost astfel de situații și tocmai de aceea peste 70 de magistrați au fost cercetați. În toate situațiile în care au existat indicii despre procurorii DNA că ar fi săvârșit abuzuri am intervenit.

Kovesi are susținere externă masivă în acest moment și este foarte greu de crezut că va renuța la funcția de procuror european.

Citește și Total neașteptat! Ce studii are la bază Sorina Pintea și ce avere a strâns. Detaliul șocant din viața ei

Cutremur în Guvern! Petrea Daea DEMIS! Lista miniștrilor care vor părăsi cabinetul Dăncilă (SURSE)

Drama ascunsă a lui Cristi Chivu! Boala care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă astăzi fostul căpitaa al naționalei de fotbal

Adevăruri șocante, ascunse de autorități! Ce au pățit cei care l-au condamnat pe fostul călugăr de la Tanacu, după exorcizarea unei măicuțe! Cu ce se ocupă astăzi fostul preot