Mirela Vaida nu va petrece Revelionul în țară! Vedeta de la Antena 1 vrea să aibă parte de liniște. Unde va sărbători Anul Nou

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Mirela Vaida a anunțat că va petrece Crăciunul în România, în timp ce, de Revelion, va pleca alături de soțul ei în Madeira.

„De Crăciun, planul este să rămânem acasă, atunci când vor veni și bunicii de la Iași, adică părinții mei, vom petrece împreună. Eu și mama ne vom ocupa de bucătăria românească, vom face cozonac, sarmale, piftie, salată de boeuf, friptură.

După care ai mei copii vor merge la bunicii de la Cluj, vor rămâne acolo de Revelion, iar eu și soțul meu vom pleca din țară câteva zile. Ne dorim puțină odihnă, vom merge într-o destinație mai exotică. Având în vedere noile condiții destul de complicate, n-am ales să plecăm din Europa, vom merge în Madeira, vom petrece acolo Revelionul”, a precizat vedeta de la Antena 1.

”Îmi doresc să mă ocup mai mult de muzică”

De asemenea, prezentatoarea emisiunii ”Acces direct” a mai spus că își dorește ca în următorul an să se ocupe mai mult de muzică, subliniind că și-a propus să scoată în fiecare lună câte o nouă melodie populară.

Mirela Vaida a mai spus că dorește să se ocupe mai mult de proiectele personale pe care le are, precizând că a cântat prea mulți ani ca să se oprească acum.

„Îmi doresc pentru anul 2022 să mă ocup mai mult de muzică. Mi-am propus să scot în fiecare lună câte o piesă de muzică populară. Vreau să fiu mai mult un om la muzicii, vreau să mă ocup mai mult de proiectele mele și să revin în zona de petreceri și evenimente, am cântat prea mulți ani ca să mă opresc. Folclorul este parte din mine, așa m-am născut, așa trăiesc, așa respir, e ceva natural, nu fac niciun efort. Îmi doresc să mai fac și câte un colaj de muzică de petrecere, astfel încât lumea să mă cunoască un pic altfel decât doamna Mirela de la «Acces Direct» sau femeia de 40 de ani cu trei copii. Dincolo de lucrurile astea, eu sunt un om de show”, a spus Mirela Vaida pentru sursa anterior citată.

Nu va lăsa televiziunea pe locul doi

Cu toate că își dorește să se ocupe mai mult de partea muzicală, Mirela Vaida a anunțat că nu va lăsa televiziunea pe locul doi, subliniind că emisiunea pe care deja o prezintă va fi mult mai lungă de anul viitor.

„Am emisiuni zilnice, veștile spun că emisiunea va fi și mai lungă din 2022, va emite pe toate posturile, Antena 1 și Antena Stars, va fi mai mult de muncă decât până acum. De luni până vineri sunt la televiziuni, dar în weekend îmi doresc să revin și la evenimente, atât cât îmi permite timpul”, a mai adăugat ea.
Citeşte întreaga ştire: Mirela Vaida nu petrece Revelionul în țară. Ce decizie au luat pentru sărbători prezentatoarea și soțul ei