Într-un clip video postat pe rețelele de socializare, Dani Oțil este vizibil schimbat. Mai exact, prezentatorul tv face destul de multă treabă prin casă și chiar nu îi este rușine să recunoască, chiar dacă este vorba despre munca de jos.

Gabriela Prisăcariu este în ultimul trimestru de sarcină deci nu se mai poate ocupa în totalitate de toate treburile casnice, iar Dani Oțil îi vine în ajutor.

Prezentatorul tv s-a apucat să curețe terasa cu un aparat de ultimă generație, a lăcuit lambriurile, iar soția sa a filmat totul publicând video-ul pe rețelele de socializare.

În timp ce Dani Oțil aplica lacul pe unul dintre lambriuri, Gabriela Prisăcariu a început să îl filmeze și a purtat o discuție amuzantă cu el.

Cum a fost surprins Dani Oțil

”Ce faci, Dani acolo?”, l-a întreabt Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil râzând. Răspunsul acestuia a fost unul complet neașteptat.

”Activități de vară. Te-ai căsătorit, stai în genunchi”, a răspuns prezentatorul tv.

Fanii au reacționat și ei în număr mare după publicarea clipului video, amuzându-se pe tema activităților pe care proaspătul cuplu căsătorit le are.

Amintim faptul că Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit pe data de 15 mai 2021. Cei doi au organizat o cununie civilă în mare secret, iar Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu le-au fost nași.

De menționat este faptul că, relația cuplului pare din ce în ce mai strânsă, iar acest lucru s-a putut observa din imaginile postate de la nuntă. Mai exact, în timpul dansului mirilor, moderatorului de la Antena 1 își atinge continuu partenera, iar invitații au remarcat acest lucru.

Totodată, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil mai au doar câteva săptămâni până când vor deveni părinți.