Dani Oțil a format un cuplu frumos alături de Mihaela Rădulescu și au trecut peste toate obstacolele și vorbele rele de care aveau parte, din cauza diferenței de vârstă, ea fiind mai mare cu 11 ani. Cu toate acestea, ei au rezistat vreme de șase ani împreună.

Se retrage de la europarlamentare? Rareș Bogdan a șters iar pe jos cu liderii PNL: „Nu vă las să mă încălecați”. Acuzații grave

Deși relația lor a luat sfârșit în anul 2014, despărțirea s-a produs în termeni buni, iar cei doi au rămas prieteni până în ziua de azi.

„Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă” , a declarat realizatorul matinalului de la Antena 1, în urma cu ceva timp.

Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct. Cum se simte după operație

Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj” , i-a transmis Dani fostei sale iubite, conform fanatik.ro.

Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cere