Prezentatorul a declarat că evenimentul s-ar putea întâmpla chiar în cursul acestei săptămâni, însă nu a spus exact ziua deoarece nu vrea să fie distras de presă în cel mai fericit eveniment.

„Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din România. Am ales o clinică cu cârciumă peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior.” a declarat Dani Oțil, în cadrul matinalului pe care îl moderează de ani de zile.

Nu au ales, încă, numele copilului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au recunoscut că nu s-au decis încă asupra numelui pe care îl va purta fiul lor, chiar dacă îi mai despart doar câteva zile de întâlnirea cu bebelușul.

Prezentatorul tv a glumit în privința acestei situații și a povestit că medicul care îi va asista soția la naștere a trecut în dreptul fișei bebelușului „copil fără nume”: „Trăiesc o dramă în prag de naștere.” Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheamă tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten, a scris pe fișele lui, copil fără nume”, a mai adăugat Dani Oțil, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„M-am topit”

Chiar dacă nume pentru copil nu au găsit deocamdată, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au pregătit camera pentru cel mic. Prezentatorul și-a luat deja rolul foarte în serios și s-a pus pe treabă, pentru a aranja camera bebelușului, alături de partenera sa.

Gabriela Prisăcariu a ținut să le arate și fanilor rezultatul, de care este mândră.  „M-am topit”, a fost reacția blondinei, când a văzut că încăperea destinată băiețelului ei a început să prindă contur.