Dan Vîlceanu, în ochiul furtunii. Este vizat într-un scandal imens, la scurt timp după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni

A fost deschis un dosar penal care îl vizează pe vărul lui Dan Vîlceanu, după ce Ion Cosmin Vîlceanu a fost acuzat că a bătut o femeie din judeţul Gorj, conform informațiilor transmise de romaniatv.net

„Nu i-ar fi dat o singură lovitură, spun sursele judiciare pentru România TV. IPJ Gorj au confirmat că în acest moment este un dosar penal în lucru pentru loviri sau alte violenţe care îl vizează direct pe verişorul ministrului de Finanţe, Dan Vîlceanu”, a precizat un corespondent al sursei menționate.

Informațiile transmise de femeia respectivă

De asemenea, femeia respectivă, Ioana Bechenete, a povestit trauma prin care spune că a trecut.

„Sunt într-o stare deplorabilă, sunt cu faţa mutilată. Ieri, în regim de urgenţă, am fost preluată de echipajul de poliţie de la stingerea focului de vegetaţie. Mai apoi, predată ambulanţei care m-a dus la un spital din Rovinari.

Inginerul Ion Cosmin Vîlceanu care era de serviciu (m-a lovit). L-am rugat frumos: domnule inginer, dumnevoastră de ce nu vreţi să interveniţi când toată lumea sare sa stingă focul? Pentru că se apropie foarte rapid şi de sectorul minier. Poate să ia cariera foc!

(M-a lovit) cu o staţie. Avea o staţie, staţia pe care vorbeşte la serviciu. Este o statie de emisie. Totul a fost premeditat pentru că nu i-a convenit cum i-am spus”, a spus Ioana Bechenete.

Totodată, aceasta a spus că este internată într-un spital din Târgu Jiu şi susține că nu ar fi prima victimă.

„Domnul ministru, Dan Vîlceanu, îl ignoră pe acesta, dar face abuzuri în continuare. Nu sunt prima victimă. Mai sunt şi alţi colegi din carieră, victime ale acestui agresor.

Vă vorbesc din spitalul ORL de la Târgu Jiu, unde am ajuns în regim de urgenţă. Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată. Am fost la un consult neurologic. Ochiul stâng nu mai răspunde comenzilor. Mâine dimineaţă aştept să vedem unde trebuie să mă îndrept”, a completat femeia.

Crede că a fost lovită intenţionat

Mai mult, aceasta crede că a fost lovită intenţionat de vărul lui Dan Vîlceanu după ce i-ar fi spus că o persoană ar fi dat foc intenţionat pe câmp.

„Mi-a dat intenţionat. Cine eşti tu să-mi ordoni mie? Sunt inginerul Vîlceanu. Ştiu ce am de făcut. Este inginer minier făcut politic peste noapte. El se folosește de numele verişorului primar, Dan Vîlceanu, pe care l-am cunoscut în urmă câţiva ani. Acesta îl ignoră şi îi este ruşine cu ei.

Sunt verişori după tată, părinţii sunt fraţi şi naşi de cununie ai acestui agresor, dar domnul Dan Vîlceanu este un deputat respectabil, un om cu onoare, cu caracter. Acest agresor se foloseste de numele acestuia”, a mai spus femeia.