Astfel, potrivit datelor consultate de Capital, Revelionul cu Dan Negru a avut, pe segmentul național de public, un maximumm de audiență de 16,9 puncte de rating, înregistrată după miezul nopții.

Ca un termen de comparație, următorul post de televiziune clasat a fost România TV, care avea la acel moment o audiență de 6,7 puncte de rating pe segmentul de public național.

PRO TV, postul de televiziune concurent al Antenei 1, la care a fost difuzat Revelionul cu Dan Negru, a înregistrat o audiență de aproximativ 3-4 puncte de rating.

Exact la miezul nopții, emisiunea lui Dan Negru a avut o audiență spectaculoasă pe publicul național, de 16,5 puncte de rating.

”Se termină 2020, să avem un 2021 plin de lumină. Un 2021 liber, suntem pe ultimele secunde: 9,8,7,6,5,4,3,2,1 La mulți ani, România!”, s-a auzit spunând carismaticul prezentator TV.

Alături de el, pe scena Revelionului Starurilor 2021, s-au aflat nume cunoscute care nu au ezitat să trimită urări de bine celor care-i urmăresc din fața televizorului.

”La mulți ani!”, au spus acestea pe rând, după care au cântat împreună ”Mulți ani trăiască!”.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care au urcat pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.