Dan Ciotoi a ajuns la spital

Dan Ciotoi, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, se află în prezent pe patul de spital, anunțându-și fanii despre starea sa de sănătate.

Artistul a transmis un mesaj prin care îi informează pe susținători că pentru o perioadă nu va putea răspunde la telefon. În această situație, cei care doresc să ia legătura cu el sunt rugați să o facă prin intermediul fiului său, Liviu Ciotoi.

În urmă cu câțiva ani, Dan Ciotoi a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confrunta la acea vreme.

Într-un interviu pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că a suferit din cauza supărărilor, în special după despărțirea de soția sa, pe care o înșelase.

După două intervenții chirurgicale, Ciotoi a asigurat că starea sa de sănătate era stabilă și că nu se află în pericol.

Dan Ciotoi cânta la toate nunțile unde era chemat

Îndrăgitul artist obișnuia să cânte și la evenimentele private la care era chemat, inclusiv nunți. Acesta a vorbit, anterior, despre prețurile practicate de el.

Potrivit lui Dan Ciotoi, prețurile nu s-au modificat de anul trecut. Un show obișnuit începe de la 2.500 de euro, preț care poate varia în funcție:

  • de cerințele clientului
  • de distanța față de București

În ceea ce privește nunțile sau botezurile, pentru o noapte întreagă de cântat, trupa Generic are un preț între 4.000 și 5.000 de euro.

„De obicei, un show de-al nostru, de circa o oră, este 2.500 de euro, sau mai puțin dacă e în apropierea Bucureștiului. Cam aceleași tarife le avem și la nunți și la botezuri. Dacă există pretenții, desigur, cresc și prețurile. E de la caz la caz! Și întotdeauna ținem cont de distanță. Cu cât e mai departe de București, cu atât trebuie să cerem mai mult. Ce mai e ieftin azi?!”, a declarat Ciotoi.

Generic preferă evenimentele în România

Cunoscutul artist român face o alegere fermă când vine vorba de locul unde preferă să-și susțină concertele.

Într-un interviu anterior, acesta a precizat că trupa Generic preferă să cânte la evenimente organizate în România. Chiar și în cele mai îndepărtate regiuni ale țării.

„Nu prea ținem să ieșim afară. Mai degrabă, preferăm să cântăm acasă, aici, în țară. Nu contează că e în sud, în zona Moldovei, sau în cea a Bihorului, cum avem chiar la început de iulie. Afară e mai mult de mers, iar nouă ne place la noi!”, a declarat Dan Ciotoi.

Artistul adaugă că membrii trupei Generic consideră că deplasările în afara țării impun un efort suplimentar. Efortul nu se potrivește stilului lor de viață și preferințelor lor.