Cei de la Dacia se pregătesc să dea lovitura anului. Concurența nu mai are nicio șansă. Modelul prezentat arată demențial. S-a aflat și cât costă.

Dacia a dat lovitura

Presa franceză a dezvăluit noi detalii despre viitoarea generație a Dacia Sandero. Aceasta urmează să fie lansată în această toamnă, iar toți fanii producătorului abia așteaptă să noua verssiune. Noua Dacia Sandero va fi dezvăluită în luna septembrie, iar presa din Franța vine cu noi amănunte.

Vei de la MotorsActu au publicat imagini noi cu viitoarea Dacia Sandero. Este vorba despre mai multe fotografii spion făcute în Olanda. S-a aflat și prețul noii Dacii Sandero. Cea mai scumpă versiune va costa 17 mii de euro, în timp ce prețul de pornire va fi de 9.000 de euro.

Noua generație a Sandero va crește în dimensiuni, iar spațiul din interior va fi pe măsură. Mai mult,  volumul portbagajului va fi mai mare. Consola centrală va fi complet reînnoită și va fi asemănătoare cu cea de pe Renault Clio 5.

Sistemul de infotainment va fi urcat pe partea de sus a bordului, iar ecranul va avea o dimensiune de 9.3 inchi. Noua generație Sandero va avea aceeași platformă cu Renault Clio, Captur și Nissan Juke. De asemenea, Sandero va beneficia de motorul TCe 100, care a ajuns pe Dacia Duster încă de anul trecut, conform spotmedia.ro.