Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat sâmbătă extrem de drastic la adresa PSD, după contestațiile făcute de organizația Dâmbovița a social-democraților la Biroul Electoral Județean, în urma cărora USR PLUS a primit mai multe interdicții în campania electorală.

Astfel, USR PLUS nu doar că a primit interdicția de a-și folosi sloganul ”O Românie fără hoție”, dar nu are voie nici să își prezinte programul de guvernare în campania electorală.

”Le stăm ca un ghimpe în coaste”

”Am crezut că fac atac de panică doar atunci când aud de hoție. Știți voi, chiar și cei mai relaxați hoți tresar când aud cheia în yală sau când răsună sirena poliției prin cartier.

Dar uite că, de fapt, le stăm ca un ghimpe în coaste și au cerut să ni se interzică și programul de guvernare, după ce au mers la tribunal cu sloganul nostru. Nu mă miră, doar nu ne așteptăm să vină și să ne ceară nouă, tuturor, scuze pentru 30 de ani de neîmpliniri și haos.

Acum, când societatea a dat o mișcare politică născută din furia acumulată de cetățeni, fac tot ceea ce știu ei să facă. Să uneltească, să mintă și să înșele, poate scapă din nou la borcanul cu miere.”, a scris fostul premier pe Facebook.

”Avem șansa reală de a scăpa de ei pe bune”

”Mai e puțin până la votul din decembrie, când avem șansa reală de a scăpa de ei pe bune, de a-i scoate din viața politică. Până atunci, nu uitați că o Românie vie e o Românie fără hoție.

Sunt atât de disperați încât ne-ar scoate în afara legii dacă ar putea, doar pentru că îndrăznim să ne gândim că am putea ajunge în Parlament cu proiecte precum: Fără penali în funcții publice, fără pensii speciale și imunitate, fără păduri furate.

Dar noi, împreună, vom ajunge la guvernare cu susținerea voastră, cu votul vostru.”, a adăugat Dacian Cioloș..