Vineri, Curtea de Apel Craiova a discutat contestațiile făcute de către Alexandru Bodi, nașul său Adrian Tâmplaru dar și de ceilalți membrii ai grupării violete care se ocupau cu șantaj, proxenetism și trafic de carne vie.

Totuși, judecătorii au rămas în pronunțare iar decizia va fi comunicată luni, aceasta fiind definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru știripesurse.ro că la termenul de vineri, 20 noiembrie, Alex Bodi a apărut în fața magistraților  de drepturi și libertăți de la CA Craiova în regim de video-conferință, la fel ca și ceilalți inculpați din dosar, dată fiind situația pandemiei din România.

Ce spune avocatul lui Alex Bodi

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a explicat pentru sursa anterior menționată că în cazul clientului său a dosar nu s-ar regăsi mai multe documente oficiale presupus invocate de către procurorul DIICOT la luare măsurii preventive și totodată că poate proba cu zeci de înscrisuri faptul că Bodi i-ar fi dat fostei sale soții sume de zeci de mii de euro.

„Judecătorul de caz de la fond nu a fost atent nicio clipă. Motivarea are o singură pagină.

În dosar nu există nicio persoană cu numele XXX, fată exploatată sexual de Bodi, pe tot parcursul lui 2018 în Eleveia. Nu există nicio declarație a ei. Singurul înscris e un proces verbal făcut pe scaun în birou de un ofițer.

Declarația ei, fotografii ale ei, nimic nu există. Totodată, nu există niciun însccris financiar de tranfer monetar.

Nu există nicio adresă a celeilalte fete. Ea spune că a făcut trei plăți în trei ani. În total 1200 de euro. Ea persoanl declară la procuror că nu l-a cunoscut nicio secundă pe Alexandru Bodi și că nu cunoaște să îi fi trimis vreun ban”, a declarat avocatul Dancu.

Bianca Drăgușanu a primit mulți bani

Avocatul acestuia a mai explicat că fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a primit sume de bani care depășesc sute de mii de euro.

„Datele cu soția, arată foarte clar, pe 147 de pagini că toate tranzacțiile lui Bodi către soția sa depășesc sute de mii de euro. Tranzacțiile au la bază și contractele de unde provin banii, ca sa nu fie neînțelegeri, respectiv din sursă legală și comercială.

Dacă aceste dovezi arată plăți de la Alexandru Bodi către fosta soție de ce era nevoie să o traficheze el pe ea în străinătate?”, conchide avocatul Dancu.

Dosare din Germania

Avocatul a mai precizat că în dosarul de la Craiova nu este niciun dosar atașat de la autoritățile din Germania.

„În dosarul de la Craiova nu există niciun dosar atașat de la autoritățile germane care l-ar privi pe clientul meu. La dosar s-au depus adrese de la germani, spanioli, elvețiene, franceze, privind dosarul de trafic de persoane.

Nu există o adresă măcar care să îl privească pe clientul meu de la nemți. Se arată totodată că a fost interceptat că se ducea pe autostrada germană…nu există în dosar nicio adresă a autorităților germane care să indice filarea sau supravegherea sa”, a mai explicat avocatul.