Procurorii DIICOT Craiova au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul și castelul cumpărate recent. Omul de afaceri este suspect într-un dosar de șantaj, proxenetism și trafic de persoane și de droguri de mare risc, și se află după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Mai mult, Daria a intrat în „silentio” – nu a postat nicio inimioară, niciun mesaj, de 24 de ore. Cel puțin așa se prezintă lucrurile miercuri dimineață.

Ce au descoperit anchetatorii

În aceste zile, anchetatorii încearcă să afle originea banilor cu care au fost achiziționate toate proprietățile lui Bodi, scrie retetesivedete.ro. După ce a aflat că își va petrece următoarea lună  după gratii, fostului soț al Biancăi Drăgușanu i s-a adus la cunoștință, marți seara, că i s-a pus sechestru pe absolut toată averea, inclusiv pe bunurile achiziționate în urmă cu câteva săptămâni. Averea lui Alex Bodi se ridică la milioane bune de euro. Deține apartamente, două vile, mașini, bijuterii, un hotel și o proprietate în Sighișoara.

Omul de afaceri din Mediaș se laudă cu o avere colosală. Numai mașinile valorează cât mulți dintre români cu reușesc să adune în mai multe vieți. Garajul lui Alex Bodi arată ca un salon auto cu exemplare spectaculoase. Bodi și-a achiziționat un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere.

Lângă el și-a găsit loc un Lamborghini Aventador SV, unu dintre cele 500 de exemplare construite de producătorul din Sant’Agata Bolognese, versiunea Superveloce, care ajunge la100 km/h în doar 2,9 secunde.

Pe lângă cele două, Bodi are și un Ferrari Pista 488, achiziționat în primăvara anului trecut, dar mai are și un Rolls-Royce Wraith cu motor V12. Coupe-ul derivat din limuzina Ghost a ajuns în garajul său în vara anului trecut. Omul de afaceri mai deține și un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un Bugatti Chiron.

În cazul unei condamnări, își va pierde averea

Dacă va fi condamnat, o parte din bunuri vor fi vândute, iar banii vor fi oferiți ca despăgubire femeilor exploatate în diferite țări din Europa. Reamintim că, săptămâna trecută, Alex Bodi a fost ridicat din vila sa de către mascați, care au făcut cercetări la mai multe apartamente care aparțin afaceristului, dar și a altor membrii ai structurii.