Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, s-a certat cu Tonel Pop, avocatul familiei Melencu din cauza unei declarații care s-a spus că ar fi fost scrisă pe calculator, iar ulterior semnată de Gheorghe Dincă.

Discuțiile au degenerat și s-a ajuns inclusiv la posibilele agresiuni din partea lui Gheorghe Dincă.

Avocatul lui Dincă a explodat: A înțeles greșit

„Dincă nu a spus nicidecum că vă violează fetele, dle Tonel. A zis că vă dă în judecată că aţi spus dumneavoastră că şi-ar fi violat fiica. A zis ‘vă ameninţ că vă dau în judecată’! A spus ‘dacă dumneavoastră v-ar spune cineva că v-aţi violat copilul, ce aţi spune?’. Cum să vă ameninţe? Se victimizează dl Tonel, a înţeles greşit. Nu a fost nicio ameninţare la adresa dlui Tonel. Astăzi a fost un schimb de replici în care Gheorghe Dincă a spus că îl va da în judecată pe Tonel Pop. Nu a fost vorba de nicio bătaie, stăteau jos amândoi. Când s-a terminat audierea, ne-am ridicat toţi în picioare şi dl Dincă a plecat”, a comentat Claudiu Lascoschi.

Despre subiectul referitor la fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, s-a vorbit mult și în trecut. S-a spus atunci că aceasta ar fi fost abuzată de tatăl său și de aceea aceasta a plecat de acasă.