Familia Luizei Melencu a acuzat judecătoarea de incompetență, iar ulterior, avocata Carmen Obârșanu a cerut recuzarea acesteia. Totodată, bunicul Luizei Melencu a decis să părăsească sala de judecată, fiind deranjat de atitudinea judecătoarei și a rudelor lui Dincă.

„Am ieșit pentru că n-am mai putut să mai suport minciună și ipocrizia judecătoarei. Acum se vede foarte clar câtă protecție se acordă celor din familia Dincă. I-am zis judecătoarei că se fac semne între Dincă și soție dacă să se dea sau nu o altă declarație sau dacă să-și mențină declarația pe care a dat-o. N-ai dreptul să zici nimic pentru că e inchiziție aici. Nu e justiție. Suntem puşi la zid, suntem executați, noi membrii familiei. I-am zis judecătoarei că Dincă și cu soția poartă semne distincte şi judecătoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis că e o nesimțită și o ipocrită”, a declarat ulterior Stelian Iordache, potrivit romaniatv.net

Bunicul și mama Luizei au fost amendați

De asemenea, la termenul de miercuri, pe lângă soția inculpatului și copiii lor, urmau să fie audiați și alți doi martori. Mai mult, mama Luizei, Monica Melencu, a alergat după familia lui Gheorghe Dincă în urma celor întâmplate, potrivit sursei menționate.

Totodată, Stelian Iordache și Monica Melencu, bunicul și mama Luizei, au fost amendați cu 500 de lei fiecare, pentru că i-ar fi atras atenția judecătoarei că Dincă îi face semne soției sale pe tema declarațiilor.

Episod cutremurător în cazul Caracal

Anterior, rudele Alexandrei și Luizei au avut parte de un moment cutremurător, după ce s-au intersectat cu Gheorghe Dincă. Momentul cheie s-a petrecut la Tribunalul Olt, când judecătorii au analizat dosarul Caracal.

La momentul respectv au fost citați 8 martori pentru a fi audiați. Printre ei se numărau și rudele lui Gheorghe Dincă, doi băieți, fiica și soția. Unul dintre martori, un vecin din Caracal, a fost adus cu mandat la Tribunalul din Slatina.

Sursa foto: Dreamstime