Cazul Caracal ia amploare şi e departe de a fi finalizat cu vreo condamnare, deşi au trecut doi ani de zile de la dispariţia celor două adolescente Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Monstrul Dincă are tupeu

În tot acest timp, monstrul Gheorghe Dincă a prins un tupeu inimaginabil. Anchetatorii nu sunt în stare să dea un verdict în cazul de crimă, iar acesta îşi face de cap în sala de judecată şi nu numai. Avocata Luizei Melencu este terorizată de Gheorghe Dincă. Femeia spune că suspectul de crimă o sună şi de zece ori pe zi din spatele gratiilor şi o ameninţă.

Până să fie acuzat de răpire, crimă, sechestrare, viol şi crimă, monstrul Dincă are termen în dosarul de tâlhărie deschis pe numele acestuia la Tribunalul Bucureşti. Din păcate, la acest termen nu vor putea ajunge avocata Luizei Melencu și bunicul acesteia, din cauza unei probleme cu avionul cu care ar fi trebuit să vină de la Timișoara, însă vor trimite documentele necesare prin fax.

Proces intentat de avocata Luizei Melencu

Este vorba despre un proces intentat anul trecut de Carmen Obârșanu, avocata Luizei Melencu, pe numele lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal. S-a depus deja o plângere pentru tâlhărie, după ce avocata Luizei Melencu a susținut că telefonul fetei ar fi fost furat de Gheorghe Dincă și vândut altei persoane.

De pe acel telefon, la câteva zile după dispariția Luizei, s-ar fi dat aproximativ 100 de apeluri. Dosarul Caracal este trimis în judecată de către cei de la DIICOT, la Tribunalul din Olt. Zilele viitoare urmează să fie termen. Toată familia lui Gheorghe Dincă este citată.

Dincă are tupeu şi în sala de judecată

Nu doar cu avocata are tupeu monstrul Dincă. Pe lângă faptul că o sună chiar și de 10 ori pe zi pe avocata Luizei Melencu, Dincă are declarații contradictorii în ceea ce privește uciderea celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

În sala de judecată, Gheorghe Dincă are un comportament extrem de agresiv la adresa tuturor părților din dosar, dar și la adresa completului de judecată. Pe data de 24 iulie se împlinesc 2 ani de când a avut loc tragedia de la Caracal, conform Antena 3.