Luminita Stefan. Lamuriri corecte si cuprinzatoare asupra acordurilor la nivel international incheiate intre Romania si alte state in domeniul pensiilor puteti obtine numai de la Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, telefon: 315.02.00 – centrala, 327.34.04 – Directia legislatie, 314.61.20 – Directia resurse umane.

Nicolae Olteanu. Detalii despre cursurile si specializarile pe care le puteti urma in domeniul evaluarilor tehnico-financiare puteti obtine de la ANEVAR, tel.: 633.54.46, 633.21.71, 212.03.66.

Dumitru Vranceanu, Bacau: „As vrea sa stiu daca exista firme specializate in organizarea de targuri, expozitii avand ca profil productia, comercializarea de mobilier de bucatarie si daca exista un calendar al acestor expozitii. In al doilea rand, doresc sa particip la concursul „How a multinational company built its public image”. Ma puteti ajuta cu ceva lucrari?”
Pentru detalii privind targurile si expozitiile, contactati Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii, Bulevardul Expoziiei nr. 4, etaj 4, camera 42, sector 1, Bucuresti, telefon: 01/222.44.49, e-mail: [email protected] In ceea ce priveste cea de-a doua intrebare, nu stim exact ce lucrari v-ar ajuta, poate ar fi bine sa luati legatura cu una dintre companiile specializate care se ocupa de imagine.

Bogdan Costandache, Galati: „As dori sa obtin informatii despre tehnologia de recuperare si valorificare a vaselinelor si uleiurilor. Tema
proiectului meu de diploma este axata pe acest subiect”.
Din pacate, recuperarea substantelor la care va referiti nu a facut obiectul vreunei documentari sau articol in Capital, nefiind in specificul nostru. Totusi, puteti incerca sa luati legatura cu Ministerul Industriilor.

Mihai Chirilov: „As vrea sa imi indicati un site sau o carte in care pot gasi mai multe informatii despre managementul proiectelor. Sunt student in anul III la ASE si ma intereseaza foarte mult acest subiect, dar am descoperit cu dezamagire ca in biblioteca nu prea exista materiale despre acest subiect”.
Puteti consulta cursurile predate la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, unde exista un manual de curs pe aceasta tema. Un manual editat de Guvernul Romaniei – Departamentul pentru Integrare Europeana, finantat de Comisia Europeana, prin programul Phare: www.projectmanagement.ro; o alta varianta este site-ul www.mapnp.org/library/index.html, o biblioteca fabuloasa pentru orice tema din
domeniul managementului si marketingului.
In cuprinsul acesteia, sectiunea referitoare la management de proiecte se gaseste la: www.mapnp.org/library/plan_dec/project/project.htm.