Cum îl vede Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele Rusiei îl compară cu Donald Trump

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, speră că Joe Biden se va abține de la decizii și acțiuni impulsive, potrivit informațiilor transmise de nbcnews.com

Conform celor spuse de Putin, actualul președinte al SUA „este radical diferit de Trump, pentru că președintele Biden este un om de carieră, care și-a petrecut, practic, întreaga perioadă de maturitate a vieții sale în politică”.

Putin răspunde la acuzații

„Este alt tip de om și eu sper foarte mult că da, sunt o serie de avantaje, există unele neajunsuri, dar nu vor fi nici un fel de mișcări impulsive în numele președintelui SUA în exercițiu”, a spus președintele Rusiei.

De asemenea, Vladimir Putin răspuns și la întrebarea moderatorului privind declarația jignitoare a președintelui Biden care, într-unul dintre interviurile sale, a fost de acord că Putin poate fi catalogat drept „criminal”.

„De când sunt în funcție, m-am obișnuit cu atacuri din toate părțile și din toate domeniile, din motive și sub pretexte posibile și imposibile, de diferite calibre și agresivitate și nimic din toate acestea nu mă miră”, a spus Putin.

Totodată, acesta a punctat că acțiunile sale au fost întotdeauna în interesele poporului rus și ale statului rus.

„Iar diferitele etichete nu reprezintă ceva care să merite nici măcar o ușoară supărare”, a explicat Putin.

Trebuie menționat că acesta este primul interviu pe care președintele Rusiei îl acordă televiziunii americane în ultimii trei ani. Versiunea lui completă va fi difuzată la 14 iunie, cu două zile înainte de întâlnirea lui Putin cu omologul său de la Casa Albă, Joe Biden.

Sursă foto: Dreamstime