Victor Dăncilă, fiul fostului premier Viorica Dăncilă, pare să se distreze de minune în vacantă, alături de prieteni. După ce presa a dezvăluit nu cu mult timp în urmă că acesta încearcă să-și refacă viața după ce s-a despărțit de cea care i-a fost soție, Elena, iată, că acum au apărut imagini cu Victor Dăncilă în ipostaze care indică că acesta a dat-o uitării pe fosta nevastă. Căsătorit din 2016 cu Elena, consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, Victor a divorțat discret anul trecut. El ar fi rămas cu un apartament de 70 de mp în București, obținut în anul 2013 prin donație, și cu un autoturism marca Volkswagen Passat din 2017. În vreme ce Elena Dăncilă, consilier juridic la Primăria Sectorului 5, are un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

Victor Dăncilă a fost surpins de prietenii săi relaxându-se de liniștit în vacanță. Dovadă stau fotografiile postate, în care fiul fostului premier zâmbește din fața unui pahar cu vin sau pozează peisajul de la bordul unei bărci cu motor.

Trebuie spus că în urmă cu doi ani de zile s-a aflat că Victor Dăncilă a fost angajat consilier la Curtea de Conturi. La acel moment, Viorica Dăncilă a susținut că că nu a intervenit pentru ca fiul său să-și găsească respectivul job. Înainte de Curtea de Conturi, Victor a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu, fiind coleg cu tatăl lui adoptiv, Cristinel Dăncilă.

 

 

(Sursa foto: StirilekanalD)

În urmă cu ceva vreme, presa a dezvăluit că Victor Dăncilă ar fi făcut o pasiune pentru fostul model Playboy, Raluca Podea. Acesta ar fi abordat-o pe frumoasa tânără pe o rețea de socializare, iar simpatia pentru blondina sexy se manifestă prin inimioare lăsate de Victor la fiecare poză a ei. Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă s-a autoizolat pe perioada pandemiei de covid-19 la vila sa cu piscină.