Culiță Sterp e în culmea fericirii de când e tătic. Daniela Iliescu i-a dăruit un băiețel de care este tare mândru. Fostul concurent Survivor și Daniela Iliescu se pregătesc de botezul fiului lor. Faimosul a vrut să fie acasă atunci când iubita lui a născut, așa că în timpul concursului le-a cerut tuturor să îl voteze, ca să poate veni în România.

Iubita lui Culiță a născut pe 17 iulie un bebeluș perfect sănătos, de 4 kilograme, care a primit nota 10 la naștere. Pe băiatul îl cheamă Milan și urmează să fie botezat în octombrie. Mama Geta a fost cea care i-a dat de gol pe Daniela și Culiță privind data marelui eveniment.

„Culiță va boteza în octombrie”, le-a răspuns mama Geta fanilor familiei Sterp care au întrebat când va avea loc creștinarea micuțului Milan.

Sora lui Culiță și-a botezat deja fetița. Ileana și Daniela au fost însărcinată în aceeași perioadă, iar Faimosul a devenit unchiul unei fetițe pe nume Carla.

Sursă Foto: Facebook

Casa familiei Sterp, atracția orașului

“Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa.

Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul.

Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer”, a declarat mama băieților Sterp.

Iancu și Culiță au adus un tânăr talentat din Sibiu ca să facă pictura spectaculoasă, care a devenit atracția orașului.

“Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu Sterp, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.

Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat!”, a spus mama celor doi.

Sursă foto: Instagram