Atacantul echipei Real Madrid preferă maşinile scumpe, zborurile în jurul lumii în avioane private şi alte cheltuieli diverse.

Cristiano Ronaldo a câştigat 80 de milioane de dolari anul trecut, fiind al doilea cel mai bine plătit atlet din lume. Peste un sfert din această sumă provine din contracte de publicitate cu companii precum Tag Heuer şi Nike. Numai contractul cu Nike valoarează 9 milioane de dolari. Ronaldo mai are contracte cu Herbalife, Castrol şi Samsung, citim în Business Insider.

Sunt şi mai mulţi bani pentru Cristiano Ronaldo al cărui contract pe 5 ani îi aduce jucătorului peste 200 de milioane de dolari. Dacă vreodată va părăsi clubul din Madrid, echipa care îl va cumpăra va trebui să îi plătească lui Real Madrid 1 miliard de dolari clauză de reziliere.

Ronaldo poate avea orice prietenă vrea. El s-a întâlnit multă vreme cu Irina Shayk, o superbă actriţă şi fotomodel din Rusia. Dar după 5 ani petrecuţi împreună, cei doi s-au despărţit în Ianuarie 2015.

Unul dintre cele mai importante hobby-uri ale lui Ronaldo sunt maşinile. El este proprietarul unui Lamborghini Aventador, în valoare de 300.000 de dolari. Nu este îtotdeauna atent cu maşinile sale. În anul 2009, Cristiano a avut accident cu automobilul său Ferarri, de 320.000 de dolari, la Manchester.

El mai deţine printre altele un Bentley, un Porsche şi un Mercedes.

Locuieşte într-o vilă de 7,1 milioane de dolari din la Finca – un cartier rezidenţial din Madrid, construit de arhitectul Joaquin Torres.

Cristiano Ronaldo cochetează şi cu lumea modei. A fost model pentru Armani şi are în curs de desfăşurare o campanie pentru designerul Richard Chai.

Are un contract cu compania de ceasuri Jacob & Co. și a fost văyut purtând ceasurile acesteia, în valoare de 160.000 de dolari.

A pozat pe coperta revistei Vogue Spania alături de fosta lui prietenă Irina Shayk, înainte de despărțire.

Chipul său de băiat răzgăiat l-au transformat într-unul dintre cei mai insuportabili fotbalişti din lume, dar Cristiano Ronaldo s-a exprimat în acest sens spunând: „Eu cred ca pentru că sunt bogat, frumos şi un mare jucător, lumea este invidioasă pe mine. Nu am altă explicaţie.”

Cu toate acestea, Ronaldo şi-a reabilitat imaginea cu câteva momente umane, ca acela de la ceremonia câştigării Balonului de Aur anul trecut, când s-a emoţionat până la lacrimi.