Pe baza hotararii luate in Adunarea Generala a Actionarilor din 20.08.2008, Credit Europe Bank (Romania) S.A. a initiat procesul de majorare a capitalului social de la 300,000,000 RON la 675,000,000 RON , reprezentand o crestere de 125% .

Aceasta crestere va sprijini dezvoltarea Bancii in perioada 2008-2009 si va ajuta la consolidarea pozitiei noastre pe piata romaneasca. Noile fonduri vor contribui totodata la  asigurarea unei stabilitati a bancii  fata de  tumultoasele evenimente de pe pietele internationale 

Ca urmare a unei miscari strategice la nivel european a Grupului Credit Europe,  Credit Europe Bank Romania a devenit actionarul majoritar al Credit Europe Ipotecar IFN S.A., compania de credite de nevoi personale si credite ipotecare  a Grupului in Romania. In cadrul aceleeasi miscari strategice, procesul de preluare a majoritatii actiunilor din Credit Europe Leasing IFN S.A. este in desfasurare si planificat sa se finalizeze pana la sfarsitul lunii  Octombrie 2008.

Toate aceste masuri vor permite Credit Europe sa ofere o varietate  de produse complete unei game mai variate  de clienti, creand solutii personalizate pentru nevoi diverse, cu un timp de reactie foarte scurt la solicitarile clientilor.

Sursa: Credit Europe Bank