Am întrebat 100 de români ce și-ar dori la început de primăvară, iar ei ne-au răspuns: un super concurs. Începând de luni, 9 martie, Cabral și echipa emisiunii Ce spun românii răspund pentru distracție și premii, iar telespectatorii pot câștiga dacă urmăresc în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, show-ul pe care toată familia îl iubește.

 Cum funcționează concursul ”Întrebarea fulger”

În săptămâna 9 – 13 martie, telespectatorii sunt invitați să fie atenți la toate detaliile din emisiunea Ce spun românii, să prindă întrebarea fulger și să răspundă corect pe site-ul cespunromanii.protv.ro. Astfel se înscriu în concurs și pot câștiga un voucher Vivre în valoare de 500 de lei.

Pe parcursul emisiunii, pe ecran va apărea o întrebare legată de ediția respectivă, iar cei care vor să câștige trebuie să intre pe site-ul emisiunii, să completeze formularul de concurs cu răspunsul la întrebare și datele personale. Formularul va fi activ pe site din momentul în care întrebarea va apărea pe ecran, iar câștigător va fi declarat cel/cea care va da primul răspuns corect la întrebarea zilnică.

Ce spun românii în cifre

De la lansare, în emisiunea Ce spun românii au participat 1.200 de echipe, iar 40 de familii au câștigat marele premiu de 20.000 de lei. Cabral a adresat 13.750 de întrebări dintr-un total de 30.000 de întrebări testate în sondajele echipei de producție, iar răspunsurile au generat premii în valoare totală de 5 milioane de lei.