Mai exact, acesta va participa la o dezbatere organizată de Consiliul Judeţean cu reprezentanţii structurilor asociative ale unităţilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an.

Cu ocazia acestei întâlniri, vor fi discute subiecte precum: Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, investiţii şi oportunităţi de finanţare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

La eveniment participă structuri asociative ale UAT-urilor din judeţul Vrancea – Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România, Asociaţia Comunelor din România, Asociaţia Secretarilor de Primării din România -, precum şi primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, reprezentanţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, ai Direcţiei de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.

Dezbaterea va avea loc la sediul CJ Vrancea şi va fi transmisă live pe pagina de Facebook a instituţiei.

Această întâlnire are loc la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, şi a deputatului Ion Ştefan.

PNL Vrancea, susținere nelimitată pentru Ludovic Orban

„Înaintea alegerilor anterioare, PNL Vrancea a fost prima filială liberală din România care și-a anunțat susținerea pentru actualul și viitorul președinte, așa că ne menținem pe aceeași linie de seriozitate și încredere pe care am adoptat-o și până acum”, a spus președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

PNL Vrancea susține că actualul președinte al formațiunii a contribuit la câștigarea alegerilor prezidențiale, a celor europarlamentare, locale și parlamentare, demiterea guvernului PSD prin moțiune de cenzură.

Cîțu ar putea pentru funcția de președinte al partidului la congresul din toamnă

„Îmi asum eu, cu toate riscurile politice, chiar dacă ştiu că şi în PNL, unde eu activez ca vicepreşedinte, va urma un Congres şi vor fi şi acolo candidaturi. Nu mă interesează acest risc, îmi asum acest risc şi mai departe, indiferent de costul pe care s-ar putea să-l plătesc în acel Congres, pentru orice funcţie aş candida acolo”, a spus recent Florin Cîțu, vorbind despre nevoia de asumare pentru ca direcția României să fie cea bună.

Întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al PNL, premierul a spus că „este prea devreme” să discute despre așa ceva.

„Eu v-am spus doar că în acest moment îmi asum orice risc politic pentru a face România să meargă pe direcţia bună. Cu orice cost politic, indiferent care este acela”, le-a precizat el jurnaliștilor.