Atac violent la adresa lui Dacian Cioloș lansat sâmbătă pe internet de Gelu Ștefan Diaconu, fost șef al Fiscului pe vremea guvernului Ponta și cunoscut ca unul din cei mai aprigi critici ai guvernării actuale.

De data aceasta însă, Diaconu și-a îndreptat atenția către liderul PLUS, despre care spune că este un individ care și-a construit cariera împins de la spate și profitând cu lejeritate de ”oamenii vechi” din politică și de liderii formali și informali ai comunității serviciilor speciale.

”Rar am văzut atâta disponibilitate la compromis, lipsă de asumare și ipocrizie la o personă care are curajul să te privească în ochi și să vorbească despre onoare și cinste, declarându-se totodată, fără să clipească, un om nou în politică, așa cum văd de 3 ani de zile la Dacian Cioloș”, scrie fostul șef al Fiscului pe Facebook.

Dar vorbele grele nu se opresc aici, Ștefan Diaconu mergând până într-acolo încât vorbește despre fostul premier în termeni de ”putregai moral”:

”Putregaiul moral, ascuns cu dibăcie și viclenie țărănească, a început însă să iasă la iveală. Din ce în ce mai mulți jurnaliști, care l-au cauționat în ultimii ani, își manifestă dezamăgirea. Din ce în ce mai mulți oameni își dau deoparte vălul de pe ochi și încep să-i privească goliciunea, scrâșnind din dinți când descoperă zilnic înșelătoria pusă în scenă”, a mai scris fostul președinte al ANAF.

Puteți citi mai jos tot mesajul: