Preşedintele PSD, tir lansat la adresa lui Klaus Iohannis!

Marcel Ciolacu îl critică dur pe şeful statului pe care-l numeşte autorul moral a unei adevărate ruşini naţionale, cu care se confruntă România în acest moment. Liderul PSD face referire la scandalul SUA în care este implicat premierul Florin Cîţu şi la faptul că Iohannis nu i-a cerut acestuia demisia.

“Orice președinte ar fi trebuit să-și asume această rușine”, susţine Ciolacu.

“Președintele e posibil să aibă același reper de moralitate ca și premierul”

“În primul rând vreau să lămuresc nu am avut nicio discuție cu președintele României. Niciunul dintre noi nu a cerut vreo discuție. Constat că avem un prim-ministru care minte cum respiră. Dezvăluirile în cascadă despre trecutul zbuciumat  al premierului ar trebui să îngrijoreze pe toți românii.

Ați văzut documentele din SUA, el nu a fost judecat pentru că nu a fost găsit „pârâtul”, pârâtul fiind premierul unei țări europene. Președintele României este autorul moral a ceea ce trăim acum, o rușine națională. Orice președinte ar fi trebuit să-și asume această rușine. Președintele a încălcat constituția.

Despre premier pot spune că și omisiunea e o minciună, acum aflăm că a fost condamnat în SUA și a dat și o țeapă unei bănci. Acum România s-a împrumutat din nou. Am ajuns la o datorie de 58 de miliarde de euro, știu că dânsul nu e obișnuit să dea banii înapoi, acești bani îi vom plăti noi toți și copii noștri. Președintele e posibil să aibă același reper de moralitate ca și premierul.

Domnul Cîțu trebuie să plece categoric. Președintele ar fi trebuit sa-i ceară demisia. Am ajuns la o datorie externă de 50% din PIB, pe fiecare român această inflație îl costă 268 de lei. Domnul Cîțu ar trebui să-și dea demisia. Guvernul României nu funcționează de un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu pentru România TV.

“Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană! (…) Ce năpastă mai poate aduce asupra românilor?”

Preşedintele PSD mai spune despre Florin Cîţu că “a ţepuit şi o bancă americană”, făcând referire la cele mai noi dezvăluiri despre premierul României. Marcel Ciolacu afirmă, într-o postare făcută luni pe Facebook, că un om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii nu mai poate fi unul de încredere.

“Informaţiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîţu sunt de o gravitate fără precedent! Nu era de îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană!

Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri şi ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generaţii întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!? Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?

Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeași masă, “2 Dosare” Cîțu și “Fără Penali în Funcție” Barna?!”, a scris Ciolacu.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin