Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a rememorat o vorbă auzită în urmă cu ceva timp de la Marian Vanghelie. Este vorba despre mișcarea browniană din politică.

”Eu n-am avut o relație foarte bună cu Marian Vanghelie, de-a lungul vremii. Mie îmi place de el că spune lucrurilor pe nume și a avut o expresie: mișcare browniană în politică. Mai este o expresie pe aici pe unde sunt eu: bahaus, adică agitație foarte mare, toți se ceartă cu toți”, a spus Dragnea la Realitatea Plus.

De ce nu-l sprijină?

Totodată, acesta pune sub semnul întrebării funcția lui Marcel Ciolacu. Fostul lider al PSD susține că social democrații sunt nemulțumiți de conducerea partidului, iar nemulțumirile au ajuns până la urechile lui. De asemenea, acesta susține că nu știe, de fapt, ce face Ciolacu în fruntea partidului.

”Ar fi fost firească o ceartă imediat după ce am plecat eu, dar a trecut un an și ceva. De ce să nu-l sprijine pe cel pe care l-au pus acolo?

Vă dați seama că habar nu am ce face Marcel Ciolacu. Eu doar aud nemulțumiri și le aud de aici. De aici se vede altfel lumea politică, se vede lumea reală. Nu mai este o democrație în România, iar drepturile omului au ajuns să fie un moft”, a mai spus Dragnea.

Se dorește continuarea ”acestui sistem”

Fostul lider al PSD a vorbit și despre situația actuală în care ne aflăm și despre programele care au fost suspendate.

”Din punct de vedere economic firmele stau foarte rău, sunt foarte multe firme care au dat faliment. Programele din agricultură s-au suspendat și subvențiile întârzie. Noi le dădeam în noiembrie, iar acum întârzie.

Se văd vina doar pe pandemie, dar este clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini.”, a mai adăugat Liviu Dragnea.