Liderul Social-democraților susține că liberalii taie cu 50% tichetele de grădiniță ale copiilor. Astfel, în opinia lui Ciolacu acest lucru înseamnă că, dacă rămân la guvernare, pregătesc un plan de austeritate pentru 2021.

„Liberalii taie cu 50% tichetele de grădiniță ale copiilor! Nici pentru ei nu mai au bani. Este încă un semn că, dacă rămân la guvernare, pregătesc un plan de austeritate pentru 2021”, afirmă Marcel Ciolacu.

Totodată, Ciolacu a mai precizat că partidul pe care îl conduce se va opune în Parlament oricăror măsuri de acest gen, iar social democrații își doresc protejarea românilor cu orice preț.

De asemenea, liderul interimar al PSD face un apel la români să vină la alegerile locale și parlamentare și să ia decizia corectă.

„PSD luptă pentru a proteja veniturile românilor, în timp ce liberalii doar mută banii țării în propriile buzunare! Românii trebuie să le dea un semnal ferm că așa nu se mai poate – atât în alegerile locale din 27 septembrie, cât și la cele parlamentare”, adaugă liderul PSD.

Iohannis ar trebui să fie trist

În urmă cu câteva ore, Marcel Ciolacu susținea că președintele Klaus Iohannis ar avea multe motive să fie ”trist”, aând în vedere încălcarea legilor și nedreptatea făcută întregii populații.

„Tristețea lui Iohannis la adresa Parlamentului ar fi înduioșătoare, dacă legile care cerem să fie respectate nu ar fi fost deja promulgate de președinte!

Ați topit peste un miliard doar pentru primăriile PNL și ale aliaților fix înaintea alegerilor, dar spuneti ca nu sunt bani să dublați alocațiile copiilor și să majorați pensiile conform legii. Trist!

Haideți, domnule Iohannis, să vă dau eu câteva motive pentru care ar trebui să fiți trist:
– Ați lăsat copiii fără tablete, dar ați găsit bani să luați tablete pentru alegeri;
– Nu ați tipărit manuale, dar ați tipărit zeci de mii de afișe electorale cu care ați împânzit țara
– Ați abandonat mii de copii care nu au nici măcar acces la internet, dar ați permis ca secretarii de stat de la Educație să joace țonțoroiul în campanie electorală;
– Ați putut să nu deschideți școlile din zonele roșii sau galbene, dar le veți deschide pe toate pentru secțiile de votare;
– Ați refuzat să dați și acum măștile persoanelor vulnerabile, dar ați găsit bani să luați măști pentru alegeri la prețuri de 5 ori mai mari;

Să fiți trist, domnule Iohannis, că încă girați un astfel de Guvern

PS: Când vă uitați la interlopul Câine, amicul lui Nicușor Dan nu sunteți trist, domnule Iohannis?!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei